Over HCA Fryslân

HCA Fryslân houdt zich bezig met het maken van staalconstructies en met de verkoop en het monteren van dak- & wandbeplating. Wij beschikken over een eigen werkplaats en eigen ervaren montageploegen.

HCA Fryslân startte in 2005 in een kleine werkplaats te Harkema. Doordat het bedrijf door de jaren heen sterk groeide, is in 2016 gekozen voor het bouwen van een nieuw bedrijfspand op een nieuwe locatie.

Vanaf 2017 is HCA Fryslân gevestigd aan de Dalweg te Surhuisterveen. Hier beschikken we hier over een ruime werkplaats (1200 m²) en een groot buitenterrein. Inmiddels bestaat het machinepark in de werkplaats uit een kantbank, een knipschaar en een plasma-snijmachine. Naast natuurlijk de benodigde las- en hulpapparatuur.

HCA Fryslân is ook actief in de verkoop van dak- en wandbeplating en toebehoren, zoals diverse soorten zetwerk en velerlei soorten schroeven. Veel kunnen wij gewoon uit voorraad leveren!

HCA Fryslân levert zowel aan bedrijven als ook aan particulieren. Als u interesse hebt bent u natuurlijk altijd van harte welkom aan de Dalweg te Surhuisterveen!

Nieuwsgierig naar wat wij zoal doen? Neem een kijkje bij onze Projecten.